Facebook
CCS-Learning-Academy-Logo.webp

The course registration is open to any Government entity employee.

Washington State Department of Enterprise Services (WA DES) provides training opportunities to public service employees so they can learn and grow to effectively and equitably serve Washingtonians.

CCS Learning Academy are one of the service providers for these open enrolment classes listed below. Any public service employees can enroll for these classes. We urge you to nominate yourself or your team members for the below classes and avail the training benefits. The trainers imparting these trainings possess decades of experience and expertise in their fields and the sessions would be extremely interesting and engaging.

The below list has the courses hyperlinked to the WA DES website with all the information about the course. Please feel free to reach out to training@ccslearningacademy.com in case of any questions and we would we happy to assist.

S No
COURSE NAME
DURATION START DATE END DATE
TIME
TRAINER
MODE LINK
1 Domestic Violence in the Workplace 4 Hours 9-Apr-24 9-Apr-24 10am to 12pm, 1pm to 3pm (12 – 1pm break)  Ken Rosen Virtual REGISTER
2 Sexual Harassment Prevention for Employees 4 Hours 10-Apr-24 10-Apr-24 10am to 12pm, 1pm to 3pm (12 – 1pm break)  Natalie & Veline Virtual REGISTER
3 Essential Ethics 4 Hours 16-Apr-24 16-Apr-24 10am to 12pm, 1pm to 3pm (12 – 1pm break)  Leslie Landry Virtual REGISTER
4 Facilitation Fundamentals 8 Hours 8-May-24 8-May-24 8:30 am to 4:30 pm Mike Beebe Virtual REGISTER
5 Facilitating Difficult Conversations 4 Hours 6-Jun-24 6-Jun-24 8:30 am to 12:30 pm Mike Beebe Virtual REGISTER
6 Leading with Your Values 4 Hours 13-Jun-24 13-Jun-24 9:00 am to 1 :00 pm  Mike Beebe In Person REGISTER
7 Sexual Harassment Prevention for Employees 4 Hours 20-Jun-24 20-Jun-24 10am to 12pm, 1pm to 3pm (12 – 1pm break)  Natalie & Veline Virtual REGISTER
8 Sexual Harassment Prevention for Managers 4 Hours 12-Jun-24 12-Jun-24 10am to 12pm, 1pm to 3pm (12 – 1pm break)  Natalie & Veline Virtual REGISTER
9 Facilitation Fundamentals 8.5 Hours 17-Jul-2024 17-Jul-2024 8:00 am to 4:30 pm Mike Beebe Virtual REGISTER
10 Coaching Skills 8.5 Hours 24-Jul-2024 24-Jul-2024 8:00 am to 4:30 pm Mike Beebe Virtual REGISTER
11 Facilitating Difficult Conversations 4 Hours 29-Aug-2024 29-Aug-2024 8:00 am to 12.00 pm Mike Beebe Virtual REGISTER
12 Customer Service Fundamentals for Excellence 4 Hours 14-Aug-2024 14-Aug-2024 8:00 am to 12.00 pm Grace Samson - Song Virtual REGISTER
13 Leading with Your Values 4 Hours 24-Sep-2024 24-Sep-2024 8:00 am to 12.00 pm Mike Beebe Virtual REGISTER
14 Servant Leadership 17 Hours 16-Oct-2024 17-Oct-2024 8:00 am to 4:30 pm Leslie Landry Virtual REGISTER
15 Facilitation Fundamentals 8:5 Hours 14-Nov-2024 14-Nov-2024 8:00 am to 4:30 pm Mike Beebe Virtual REGISTER
16 Five Dysfunctions of a Team 17 Hours 06-Nov-2024 07-Nov-2024 8:00 am to 4:30 pm Leslie Landry Virtual REGISTER
17 Outward vs. Inward Mindset 17 Hours 04-Dec-2024 05-Dec-2024 8:00 am to 4:30 pm Leslie Landry Virtual REGISTER
Email – training@ccslearningacademy.com
© CCS Learning Academy